Looking good, feeling great!

Waar persoonlijke ontwikkeling & uiterlijke verzorging samen komen,
voor een stralend geheel.


 Even voorstellen..

Hé wat leuk dat je hier bent en ons beter wilt leren kennen.

Mijn naam is Eline Leenstra, oprichtster van Mooi en Uniek en werkzaam als persoonlijk coach, kapster en visagiste.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 meiden (Mirthe & Sophie) waar ik enorm van geniet. Mijn streven is om van elke dag een feestje te maken, dat gaat de ene dag beter dan de ander, want hoewel we gezegend zijn met elkaar is het af en toe ook behoorlijk intens. Zeker met allerlei taken en verantwoordelijkheden eromheen.
Juist daarom heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om naast de zorg voor anderen ook goed voor mezelf te zorgen. Het maken van bewuste keuzes en het stellen van grenzen zijn dan ook belangrijke sleutels die ik dagelijks toepas.

Er viel zoveel op z'n plaats, waar ik nu nog dagelijks de vruchten van pluk

De DISC-methode heeft me onder andere veel inzicht gegeven in mijn manier van doen en laten en de wisselwerking met andere persoonlijkheidsstijlen. Er viel zoveel op z'n plaats, waar ik nu nog dagelijks de vruchten van pluk. Je kan het namelijk nooit iedereen naar de zin maken en dat hoeft gelukkig ook niet.
Als je maar op een gezonde manier met elkaar omgaat en vooral ook jezelf niet uit het oog verliest. 

Dat gun ik iedereen!
 

Meer over mij:

Ik ben echt een gezelschapsmens, van een bordspel tot lekker eten met lieve mensen.
Lachen, dat doe ik het liefst de heledag, ik vind het heerlijk en het ontspant tegelijkertijd.
Met mooi weer maak ik graag een buitenrit te paard en ben altijd in voor een spontane actie. 
Ik heb een Christelijke levensovertuiging dat tijdens de ontmoetingen met mede christenen regelmatig aan bod komt. (Maar ook als je deze overtuiging niet deelt, ben je van harte welkom).

Nou genoeg over mij, wie ben jij?

Mijn naam is Cheryl, getrouwd, 32 jaar oud en moeder van twee kinderen (Wisse & Carice). Ik heb een passie voor schrijven en fotografie. Op mijn blog deel ik uiteenlopende zaken, van ouderschap tot interieur inspiratie en van lekkere recepten tot leuke DIY’s.

Mijn andere passie, het fotograferen zet ik graag in nadat je heerlijk in de watten bent gelegd tijdens het verwenarrangement. Ik leg de mooiste versie van jou vast, zodat je voor altijd een blijvende herinnering hebt.

Het lijkt me erg leuk om jou binnenkort voor mijn lens te mogen zien.